RĂZBUNARE EXTREMĂ: Coşmarul unui bărbat care a făcut greşeala să apeleze la serviciile fostei iubite

Un medic stomatolog din Polonia, Anna Mackowiak, s-a răzbunat pe fostul ei iubit într-un mod cât se poate de dureros. La doar câteva zile după ce a părăsit-o, Marek Olszewski (45 de ani), a avut o problemă stomatologică şi s-a gândit să apeleze la serviciile fostei iubite.

4836 afișări
Imaginea articolului RĂZBUNARE EXTREMĂ: Coşmarul unui bărbat care a făcut greşeala să apeleze la serviciile fostei iubite

RĂZBUNARE EXTREMĂ: Coşmarul unui bărbat care a făcut greşeala să apeleze la serviciile fostei iubite (Imagine: Mediafax Foto)

Când şi-a văzut fostul iubit pe scaunul din cabinet, femeia în vârstă de 34 de ani i-a administrat acestuia o doză puternică de anestezic şi a decis să-i scoată toţi dinţii, scrie Daily Mail.

”Am încercat să mă comport ca un profesionist şi să mă detaşez de emoţii, dar când l-am văzut în faţa mea nu am putut să mă abţin să nu mă gândesc: ”Ce ticălos”, a declarat ulterior femeia.

După operaţie, medicul i-a bandajat complet faţa bărbatului şi i-a spus acestuia că au apărut unele complicaţii şi că trebuie să vadă un specialist.

”Am ştiut că s-a întâmplat ceva, pentru că atunci când mi-am revenit nu îmi simţeam niciun dinte, iar maxilarul meu era bandajat complet. Ea mi-a spus că sunt anesteziat şi de aceea nu simt nimic şi ca bandajele sunt pentru a-mi proteja gingiile, dar că este nevoie totuşi să văd un specialist. Nu aveam niciun motiv să nu cred ce-mi spune, am considerat că este un medic profesionist. Dar, când am ajuns acasă m-am uitat în oglindă şi nu mi-a venit să cred. Ticăloasa îmi scosese toţi dinţii”, a declarat Marek Olszewski.

Ulterior, bărbatul a fost părăsit şi de logodnica sa, aceasta mărturisind că nu poate trăi cu un bărbat fără dinţi.

Pentru ”răzbunarea” ei, Anna Mackowiak este anchetată pentru malpraxis şi abuz şi riscă până la trei ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici