Declaraţie şoc făcută de Steve Jobs: Utilizarea LSD-ului m-a ajutat să văd ceea ce este important

Steve Jobs, vizionarul care a schimbat istoria IT&C-ului prin gadgeturile realizate de Apple, ar fi declarat autorului biografiei sale, Walter Isaacson, că drogurile l-au ajutat să îşi dea seama de ceea ce este important.

1173 afișări
Imaginea articolului Declaraţie şoc făcută de Steve Jobs: Utilizarea LSD-ului m-a ajutat să văd ceea ce este important

Declaraţie şoc făcută de Steve Jobs: Utilizarea LSD-ului m-a ajutat să văd ceea ce este important (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Utilizarea LSD-ului mi-a întărit hotărârea cu privire la ceea ce este important: realizarea de lucruri măreţe şi nu de bani, repunerea acestora în istoria şi conştiinţa umană cât mai bine cu putinţă", a spus Jobs în biografia "Steve Jobs", ce urmează a fi lansată pe piaţă luni.

Cofondatorul Apple l-a acuzat pe preşedintele Microsoft, Bill Gates, că este "lipsit de imaginaţie", spunând că în viaţa lui nu a inventat nimic.

Citeşte mai multe despre biografia lui Steve Jobs pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici