Deftones, concert anulat la Paris: Trupa şi echipa sunt în siguranţă

Formaţia americană Deftones, care urma să concerteze sâmbătă în sala Le Bataclan din Paris, a transmis un mesaj pe pagina de Facebook prin care mulţumeşte pentru gândurile fanilor şi spune că se roagă pentru toţi cei afectaţi de atentatele care au avut loc vineri noapte în capitala franceză.

179 afișări
Imaginea articolului Deftones, concert anulat la Paris: Trupa şi echipa sunt în siguranţă

Deftones, concert anulat la Paris: Trupa şi echipa sunt în siguranţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vă mulţumim pentru apelurile primite referitor la situaţia noastră. Trupa şi echipa sunt în siguranţă acum. Rugăciunile noastre merg către toţi cei afectaţi de tragicele evenimente", este mesajul publicat pe pagina oficială a grupului, care se află la Paris de joi.

Trupa urma să concerteze în sala care a fost vizată, vineri noapte, de un atentat fără precedent, soldat cu zeci de morţi, în timpul unui concert al grupului american Eagles of Death Metal.

Originari din Sacramento, formaţia Deftones a fost înfiinţată în 1988 şi a lansat până în prezent şapte albume de studio. În 2001, formaţia a câştigat premiul Grammy pentru Best Metal Performance. Trupa Deftones a susţinut două concerte în România, cel mai recent, în 2011.

Deftones este formată, în prezent, din Chino Moreno (voce), Stephen Carpenter (chitară), Frank Delgado (clape), Abe Cunningham (tobe) şi Sergio Vega (bas).

Cel puţin 128 de persoane au fost ucise şi alte peste 200 au fost rănite în urma unor atentate teroriste care au avut loc, vineri seară, în şase zone din Paris. Printre persoanele care şi-au pierdut viaţa se numără şi doi cetăţeni români. În atacurile de la Paris, aproximativ 80 de oameni au murit în sala de concerte Le Bataclan, unde avea loc un show al trupei rock americane Eagles of Death Metal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici