Delia, „sechestrată din cauza virusului ucigaş”. Ce le-a transmis solista fanilor săi, după apariţia zvonului că ar fi blocată în Singapore

Delia a negat ştirea că ar fi blocată în Singapore din cauza epidemiei cu noul tip de coronavirus: ”Nu sunt...dar nici nu am umblat azi”, a explicat cântăreaţa fanilor alarmaţi.

1432 afișări
Imaginea articolului Delia, „sechestrată din cauza virusului ucigaş”. Ce le-a transmis solista fanilor săi, după apariţia zvonului că ar fi blocată în Singapore

Sursa FOTO: Facebook Delia

”La ştiri, apare pe burtieră că eşti sechestrată din cauza virusului ucigaş”, i-a spus Deliei o admiratoare alarmată de ştirea care interpretase greşit cuvintele scrise de cântăreaţă ”Azi (24 ianuarie) şi mâine nu plecăm nicăieri. Din cauza virusului. Mâine venim acasă”.

Delia nu a întârziat să îşi liniştească fanii: ”Nu sunt...dar nici nu am umblat azi ..de când am aflat ca au fost 3 cazuri aici. Am stat cuminţi în resort. Mâine în aeroport punem măscuţe.. şi sperăm să fie bine”, a explicat vineri cântăreaţa.

Delia Matache, cunoscută cu numele de scenă Delia, este cântăreaţă. S-a născut în 1982, la Bucureşti. A absolvit Liceul de Muzică ”Dinu Lipatti”. A studiat pianului şi flautul, iar la Conservator povesteşte că a studiat jazz-ul, folclorul, muzica bizantina şi clasică. A debutat în 1999 ca membră a trupei N&D. După destrămarea trupei, a lansat patru albume solo şi mai multe concepte pentru spectacole live de succes fiind cunoscută şi în calitate de jurat pentru emisiuni de televiziune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici