Demi Moore, spitalizată de urgenţă din cauza extenuării

Demi Moore a fost internată de urgenţă, marţi, într-un spital din Los Angeles, din cauza extenuării, a declarat agentul acesteia, punând capăt unor speculaţii apărute în presă potrivit cărora actriţei i s-ar fi făcut rău din cauza consumului de droguri.

2411 afișări
Imaginea articolului Demi Moore, spitalizată de urgenţă din cauza extenuării

Demi Moore (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 49 de ani şi soţul său, actorul Ashton Kutcher, în vârstă de 33 de ani, au anunţat, în noiembrie 2011, că divorţează după un mariaj care a durat şase ani. Relaţia lui Moore şi Kutcher a cunoscut momente tulburi din septembrie anul trecut, când o femeie din San Diego a spus că a avut o aventură cu starul serialului de televiziune "Doi bărbaţi şi jumătate", al postului CBS, într-un weekend petrecut de el în acest oraş.

Demi Moore a fost spitalizată luni seară, după ce poliţia din Los Angeles a înregistrat un apel de urgenţă de la domiciliul acesteia.

"Din cauza stresului la care este supusă, Demi a ales să caute ajutorul unui profesionist, pentru a se trata de epuizare şi pentru a-şi ameliora starea generală a sănătăţii", a declarat managerul artistei.

Potrivit site-ului specializat în ştiri mondene tmz.com, motivul spitalizării ar fi fost un abuz de substanţe interzise, însă această informaţie nu a fost confirmată.

Demi Moore a devenit, în anii '90, una dintre cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood, fiind cunoscută din filme precum "Fantoma mea iubită/ Ghost", "Oameni de onoare/ A Few Good Men", "Propunere indecentă" şi "Hărţuire sexuală/ Disclosure".

Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au căsătorit în 2005. Actriţa americană a mai fost căsătorită de două ori, cu compozitorul Freddy Moore şi cu actorul Bruce Willis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici