Demi Moore vrea să divorţeze de Ashton Kutcher

Actriţa americană Demi Moore a consultat un avocat specializat în divorţuri, după ce ultima ei încercare de a-şi salva mariajul cu Ashton Kutcher a eşuat, afirmă o sursă.

1077 afișări
Imaginea articolului Demi Moore vrea să divorţeze de Ashton Kutcher

Demi Moore vrea să divorţeze de Ashton Kutcher

Cel de-al treilea mariaj al actriţei în vârstă de 48 de ani a început să se clatine serios după apariţia în presa americană a unor speculaţii privind infidelitatea soţului ei, actorul Ashton Kutcher, ecitată scrie dailymail.co.uk.

Potrivit presei americane, Ashton Kutcher, în vârstă de 33 de ani, ar fi înşelat-o pe Demi Moore cu starleta Sara Leal, în vârstă de 23 de ani, înt-un hotel, la sfârşitul lunii septembrie.

"Demi Moore se simte complet umilită. De aceea, vineri, a consultat un avocat specializat în divorţuri. Discuţia a vizat aranjamentele financiare şi felul în care divorţul îi va afecta bunurile. Averea ei este de aproximativ 150 de milioane de dolari, iar averea lui se apropie şi ea de această sumă. Este o decizie importantă şi foarte greu de luat pentru Demi Moore. Însă încrederea ei a fost zguduită", a declarat o sursă din industria de divertisment de la Hollywood.

"A încercat cu disperare să îşi salveze căsnicia. Însă povestea cu Sara Leal a fost greu de negat pentru Kutcher, deoarece a fost susţinută de fotografii elocvente", a spus aceeaşi sursă.

Demi Moore a fost de acord să meargă cu Ashton Kutcher la un centru aparţinând cultului Kabbalah specializat în consiliere maritală. "Însă nu a funcţionat. A terminat-o cu el", a adăugat sursa.

Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au căsătorit în 2005. Actriţa americană a mai fost căsătorită de două ori, cu compozitorul Freddy Moore şi cu actorul Bruce Willis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici