Dennis Hopper are cancer în fază terminală

Dennis Hopper are cancer la prostată în fază terminală şi nu mai poate face chimioterapie pentru a lupta împotriva bolii, a declarat avocatul actorului american, într-un document prezentat în faţa unei instanţe de judecată americane, informează accesshollywood.com.

152 afișări
Imaginea articolului Dennis Hopper are cancer în fază terminală

Dennis Hopper are cancer în fază terminală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avocatul Joseph Mannis s-a referit la starea de sănătate precară a starului din "Easy Rider" într-o declaraţie prezentată, miercuri, în faţa justiţiei, pentru a sublinia faptul că actorul nu poate fi chestionat de avocatul soţiei sale în procesul de divorţ.

Această declaraţie contrazice precedentele informaţii despre starea de sănătate a actorului american care au apărut în presă şi despre şansele lui de însănătoşire.

Dennis Hopper, în vârstă de 73 de ani, şi soţia lui, Victoria, sunt prinşi într-o dispută legală acerbă, de când actorul a decis, în ianuarie, să ceară divorţul, după o căsnicie de 14 ani.

El cântăreşte în prezent aproximativ 50 de kilograme, este extrem de slăbit şi nu poate să poarte conversaţii prea lungi, potrivit declaraţiei medicului său, David Agusin.

Dacă autorităţile vor încerca să îi ia o depoziţie, acest lucru "ar putea să îi ameninţe capacitatea de a supravieţui", a afirmat medicul actorului.

Cu toate acestea, medicul a fost de acord ca Dennis Hopper să apară în public, vineri, pentru a primi o stea pe Hollywood Walk of Fame, deoarece acest eveniment va reprezenta o experienţă pozitivă pentru actor.

Dennis Hopper a declarat, în februarie, că face şedinţe de chimioterapie şi că şi-a păstrat speranţa privind succesul acestui tratament, pentru a putea să îşi reia cariera.

Dennis Hopper şi soţia lui, Victoria, au fost de acord să nu se apropie unul de celălalt la o distanţă mai mică de 3 metri, pe întreaga perioadă a divorţului. Victoria Hopper a declarat anterior, în faţa judecătorului, că soţul ei a intentat acest proces de divorţ pentru ca ea să nu mai aibă dreptul la moştenirea familiei. Actorul a negat, însă, această informaţie.

Următoarea audiere în acest proces va avea loc pe 5 aprilie.

Dennis Hopper a fost regizor şi protagonist, alături de Jack Nicholson, al peliculei "Easy Rider", un road-movie care a influenţat cinematografia la Hollywood. Hopper a fost nominalizat la premiile Oscar graţie prestaţiei sale din filmul "Antrenorii/ Hoosiers" (1986) şi a jucat, în acelaşi an, în "Catifeaua albastră/ Blue Velvet", devenit ulterior un film cult, regizat de David Lynch. Cel mai recent proiect al lui Hopper este o adaptare pentru televiziune a filmului "Crash - Poveşti din L.A.", recompensat în 2006 cu un premiu Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici