Dennis Hopper vrea să divorţeze de cea de-a cincea soţie

Actorul Dennis Hopper, în vârstă de 73 de ani, a deschis procesul de divorţ de cea de-a cincea soţie a sa, Victoria, potrivit dosarului depus, pe 14 ianuarie, la o judecătorie din Los Angeles, informează site-ul Access Hollywood.

44 afișări
Imaginea articolului Dennis Hopper vrea să divorţeze de cea de-a cincea soţie

Dennis Hopper şi Victoria Duffy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit dosarului, motivele invocate de Hopper pentru divorţ sunt diferenţele ireconciliabile.

Hopper şi Victoria, cea de-a cincea soţie a actorului, s-au căsătorit în aprilie 1996. Mariajul lor a durat 13 ani şi 9 luni, cei doi având împreună o fiică, Galen, în vârstă de şase ani.

Actorul a cerut ca el şi Victoria să împartă custodia fiicei lor.

Dennis Hopper, cunoscut din celebrul film "Easy Rider", a făcut public, în toamna anului trecut, faptul că suferă de cancer la prostată şi că se luptă cu această boală de nouă ani. Actorul a mai declarat presei că a început un tratament experimental la University of Southern California. "E ceva promiţător. Totul este bine", a declarat actorul la acel moment.

Însă presa internaţională informa săptămânile trecute că actorul este pe moarte, cancerul său extinzându-se în organism.

Dennis Hopper a fost regizor şi protagonist, alături de Jack Nicholson, al peliculei "Easy Rider", un road-movie care a influenţat cinematografia la Hollywood. Hopper a fost nominalizat la premiile Oscar graţie prestaţiei sale din filmul "Antrenorii/ Hoosiers" (1986) şi a jucat, în acelaşi an, în "Catifeaua albastră/ Blue Velvet", devenit ulterior un film cult, regizat de David Lynch. Cel mai recent proiect al lui Hopper este o adaptare pentru televiziune a filmului "Crash - Poveşti din L.A.", recompensat în 2006 cu un premiu Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici