Depeche Mode revine în România (Video şi Galerie Foto)

Trupa britanică Depeche Mode revine în România pentru a susţine, pe 16 mai 2009, un concert în Parcul Izvor din Capitală, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului, Emagic.

275 afișări
Imaginea articolului Depeche Mode revine în România (Video şi Galerie Foto)

Depeche Mode revine în România (Imagine: Mediafax Foto)

Legendara trupă Depeche Mode a anunţat că va reveni în România în primăvara lui 2009, la trei ani de la show-ul susţinut pe stadionul naţional din Bucureşti.

GALERIE FOTO

Organizat de Emagic, concertul Depeche Mode din 2009 va avea loc pe 16 mai (sâmbătă), în Parcul Izvor din Capitală.

Membrii Depeche Mode - Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher - au susţinut, luni, la Berlin o conferinţă de presă internaţională pentru anunţarea noului turneu mondial, intitulat "Tour of the Universe 2009", primul din cariera trupei ce va include doar concerte de stadion.

Turneul va cuprinde 28 de oraşe din 22 de ţări şi va debuta la Tel Aviv (Israel), pe 10 mai, Bucureşti fiind prima capitală din Europa de Est pe care Depeche Mode o va vizita în cadrul turneului.

Una dintre cele mai spectaculoase reprezentaţii live Depeche Mode, "Tour of the Universe 2009", va atrage numai în Europa peste 1,3 milioane de fani, anunţându-se a fi evenimentul muzical al anului 2009.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti vor fi puse în vânzare începând cu 27 octombrie, atât online, pe www.myticket.ro, cât şi în reţeaua magazinelor Diverta.

La cererea trupei, în perioada 20 - 26 octombrie, membrii fan-clubului Depeche Mode vor putea achiziţiona în avans bilete, de pe pe site-ul www.myticket.ro.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a 28 de ani şi însumează 11 albume de studio, vândute în peste 75 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.

În prezent, trupa lucrează în New York la un nou material, cel de-al doisprezecelea album Depeche Mode, ce va fi lansat în aprilie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici