Designerul Răzvan Ciobanu, dator la dealerii de droguri

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a intrat în vizorul procurorilor după ce ar fi cumpărat mai multe doze de cocaină de la dealeri, el fiind monitorizat de poliţişti sub acoperire care urmăreau o reţea de traficanţi de droguri în cluburile din Capitală şi în hoteluri de lux, relatează Adevărul.

77 afișări
Imaginea articolului Designerul Răzvan Ciobanu, dator la dealerii de droguri

Designerul Răzvan Ciobanu, dator la dealerii de droguri (Imagine: Victor Ciupuligă/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, designerul a fost depistat în perioada în care anchetatorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) îi urmăreau pe membrii unei reţele de traficanţi de stupefiante din care ar face parte şi Cristian Paraschiv, unul dintre participanţii la show-ul TV "Rătăciţi în Panama", difuzat la Kanal D.

Paraschiv a fost arestat pentru trafic de droguri în octombrie 2009, el recunoscând în faţa anchetatorilor că Răzvan Ciobanu era unul dintre clienţii săi fideli, relatează Adevărul în ediţia de miercuri.

De asemenea, Paraschiv a mai indicat şi alte persoane care ar fi cumpărat cocaină, motiv pentru care procurorii au extins cercetările în cauză.

Designerul ar fi cumpărat cocaină de la unul dintre dealerii grupării, Vasile Ciobanu, zis "Raj", dar şi de la ofiţerul Gheorghe Curelea, din cadrul Poliţiei Sectorului 4, arestat deja în acest dosar, potrivit sursei citate.

Jurnaliştii cotidianului citat prezintă fragmente din interceptări ale convorbirilor telefonice ale persoanelor implicate în acest dosar, Ciobanu numind cocaina "rochie" în discuţiile cu dealerii de stupefiante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici