Device-ul cu care respiri în orice moment aer inteligent

  • 6G Cool este un purificator de aer inteligent de dimensiunea unui telefon.
  • Invenţia a fost sponsorizată de doritori pe site-ul de crowdfunding Kickstarter.
  • Purificatorul pleacă de 129 de dolari, sumă în care sunt incluse 5 filtre.
166 afișări
Imaginea articolului Device-ul cu care respiri în orice moment aer inteligent

Foto: kickstarter.com

Ştii deja de problema aerului greu de respirat din Bucureşti. O companie din Finlanda oferă o soluţie pentru a putea respira în orice moment.

Un purificator de aer inteligent a atras sute de finanţatori pe site-ul Kickstarter. Suma obţinută este deja de cinci ori mai mare decât obiectivul iniţial.
 
Ce face device-ul?
 
Este cât un telefon mobil şi are un proces de purificare a aerului în 4 paşi. Poate fi transportat cu uşurinţă. Chiar şi purtat la gât.
În doar un minut, el curăţă până la 10 litri de aer.
 
În spatele device-ului stau finlandezii de la Lifa Air, companie cu 30 de ani vechime în domeniu. Purificatorul are un preţ de 129 de dolari şi include 5 filtre de rezervă. Acestea trebuie schimbate o dată pe lună.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici