Dezvăluiri făcute de Tom Hamilton, basistul trupei Aerosmith, într-un interviu pentru Apropo.ro

Tom Hamilton, basistul trupei Aerosmith, a acordat un interviu pentru Apropo.ro în care a vorbit despre istoria Aerosmith, semnificaţia numelui formaţiei americane, relaţia sa cu membrii trupei, influenţa Aerosmith în viaţa privată dar şi despre concertul din România ce va avea loc vineri.

83 afișări
Imaginea articolului Dezvăluiri făcute de Tom Hamilton, basistul trupei Aerosmith, într-un interviu pentru Apropo.ro

Tom Hamilton, basistul trupei Aerosmith (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Apropo.ro: Tu, Steven Tyler şi Joe Perry aţi fost cei trei care aţi pus bazele trupei la începutul anilor '70. Ce ne poţi spune despre acea perioadă? Aţi avut vreo reprezentaţie în această formulă?

Tom Hamilton: O.K., hai sa începem cu o lecţie de istorie. Joe şi cu mine am cântat împreună în perioada adolescenţei. În aceea perioadă şi Steven implicat era în câteva proiecte. în 1970, când am terminat amândoi (Tom şi Joe) liceul, ne-am mutat în Boston. În acelaşi timp, Steven se săturase până peste cap de trupa lui şi a decis să ni se alăture. Iniţial el trebuia să cânte la tobe, dar am decis împreună că cel mai potrivit ar fi să fie vocal. Apoi am început să căutăm un toboşar şi încă un chitarist. Auzisem despre un toboşar pe nume Joey Kramer şi am stabilit o întâlnire pentru a cânta împreună. Şi s-a dovedit a fi exact omul de care aveam nevoie. Ironia sorţii a făcut ca Joey să-l cunoască pe Steven din liceu, în New York. Ultimul sosit a fost un prieten de-al lui Steven, Ray Tabano, care a cântat la chitara ritmică. Un an mai târziu, Ray a plecat şi noi l-am furat pe Brad din trupa unui tip cu care Steven cântase cam cu un an în urmă. Ne-am înţeles şi într-un final am format line-up-ul pe care îl avem şi în prezent. Sper că până acum sunteţi cumplet ameţiţi. Noi cu siguranţă suntem.

Citeşte integral interviul acordat de Tom Hamilton pe www.apropo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici