Diana Dumitrescu se luptă cu Botezatu la "Dansez pentru tine"

Diana Dumitrescu - actriţa din primul serial de epocă românesc, "Aniela", difuzat de postul Acasă - este una dintre vedetele care vor concura în noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va începe pe 19 martie.

394 afișări
Imaginea articolului Diana Dumitrescu se luptă cu Botezatu la "Dansez pentru tine"

Diana Dumitrescu va concura la "Dansez pentru tine" (Imagine: ProTv)

Gândul că va putea schimba în bine viaţa unui om, dar şi plăcerea de a dansa au făcut-o pe Diana să accepte cu bucurie propunerea de a intra în competiţia visurilor de la Pro TV, chiar dacă este foarte ocupată cu filmările pentru serialul în care joacă.

"Îmi doream foarte mult să particip la «Dansez pentru tine» şi am fost foarte fericită când am primit propunerea, dar trebuie să recunosc că sunt şi foarte emoţionată. Practic, în următoarele săptămâni va trebui să mă mut la Buftea şi să mă împart între filmările de la «Aniela» şi repetiţiile pentru emisiune. Chiar dacă sunt convinsă că nu va fi uşor, am intrat în acest concurs şi sunt decisă să lupt ca să-l ajut pe partenerul meu să-şi împlinească visul", promite actriţa.

Cu toate că îi place la nebunie să danseze, iar printre preferatele ei se numără dansurile latino efervescente şi pline de veselie, Diana are totuşi şi emoţii când vine vorba despre participarea la "Dansez pentru tine": "Îmi este frică de emoţiile directului, pentru că sunt obişnuită ca în momentul în care greşesc, să se dea «stop» şi să reluăm, aşa fac de obicei la filmările serialelor, însă la «Dansez pentru tine» va fi altceva. Dacă pentru actorie am fost pregătită, dansul a fost întotdeauna un mod de a mă distra sau chiar o joacă", mărturiseşte Diana, care speră să ajungă cât mai aproape de împlinirea visului partenerului ei în competiţia care va începe pe 19 martie, la Pro TV.

Diana Dumitrescu are încredere că experienţa "Dansez pentru tine" se va termina în cel mai fericit mod, mai ales că atuurile ei în această competiţie vor fi, după cum chiar ea declară, "ambiţia şi dorinţa de a obţine performanţă în orice lucru pe care îl fac".

O altă vedetă anunţată pentru noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" este designerul Cătălin Botezatu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici