Diana Popistaşu, câştigătoarea Miss Earth România, renunţă la titlu în favoarea Iuliei Dumitrescu

Diana Popistaşu, câştigătoarea Miss Earth România 2012, renunţă la titlu în favoarea Iuliei Dumitrescu, care va reprezenta România la concursul internaţional de frumuseţe care va avea loc în Filipine, în luna noiembrie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

1084 afișări
Imaginea articolului Diana Popistaşu, câştigătoarea Miss Earth România, renunţă la titlu în favoarea Iuliei Dumitrescu

Iulia Dumitrescu

În urma competiţiei naţionale de frumuseţe Miss Earth România 2012, organizată pe 28 octombrie, la Iaşi, de agenţiile ExclusivEvent şi Just Smile Events, a fost aleasă ca reprezentantă a României în cadrul competiţiei internaţionale de frumuseţe Miss Earth 2012 - Diana Popistaşu din Iaşi.

Aceasta însă nu ar fi putut pleca în Filipine, "din motive şcolare". Astfel, ea a cedat coroniţa şi titlul Miss Earth România 2012, conform regulamentului competiţiei, următoarei clasate în concurs -Iulia Monica Dumitrescu din Cluj-Napoca.

Iulia Monica Dumitrescu are 20 ani, 1,73 metri înălţime, dimensiunile ei fiind 87-61-91. Iulia este studentă în anul al doilea la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii "Babeş Bolyai" din Cluj-Napoca.

"Din motive personale, mai exact cursurile Facultăţii de Drept pe care o urmez, vă anunţ cu regret că nu voi putea reprezenta România în cadrul concursului Miss Earth 2012 desfăşurat în Filipine în perioada 3 - 25 noiembrie, deoarece nu am posibilitatea să plec într-un interval atât de îndelungat. Însă vreau să mulţumesc tuturor sponsorilor şi organizatorilor pentru competiţia organizată şi pentru efortul depus şi mai ales pentru faptul că totul a fost o experienţă frumoasă şi unică pentru fiecare dintre noi. Le felicit sincer pe toate câştigătoarele, deoarece merită, şi îi urez mult succes celei care va merge în locul meu şi ştiu cu siguranţă că ne va face mândri pe toţi", a declarat Diana Popistaşu.

"Iulia Monica Dumitrescu, noua Miss Earth România 2012, nu este doar o fată frumoasă, ci are toate calităţile necesare pentru a ne reprezenta ţara cu onoare în cadrul competiţiei Miss Earth: este voluntar în Organizaţia Studenţilor Economişti şi vicepresedinte comunicare al 'Business Ladies Club'. În liceu a fost 4 ani de zile preşedinta consiliului elevilor fiind iniţiatoarea a numeroase proiecte de ecologizare şi este de asemenea câştigătoarea, în 2010, a concursului naţional de monologuri în limba engleză pe teme umanitare. Iulia vorbeşte la perfecţie patru limbi străine - engleza, germana, spaniola şi maghiara, un atu de asemenea extrem de important în competiţia din Filipine. Suntem mândri de Iulia şi o aşteptăm în România cu titlul cel mare!", a declarat Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agenţiei ExclusivEvent şi preşedintele Miss Earth România.

Iulia Dumitrescu, noua deţinătoare a titlului Miss Earth România 2012 va pleca luni în Manila (Filipine), acolo unde va concura în perioada 5-26 noiembrie alături de alte aproximativ 80 de candidate din tot atâtea ţări din întreaga lume pentru câştigarea competiţiei Miss Earth.

Cei interesaţi pot susţine şi vota online România în competiţia Mss Earth pe site-ul www.missearth.tv/delegates_romania.php.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici