DiCaprio a donat 1 milion de dolari unei fundaţii care militează pentru protejarea elefanţilor

Actorul Leonardo DiCaprio a donat 1 milion de dolari unei fundaţii care militează pentru protejarea elefanţilor.

83 afișări
Imaginea articolului DiCaprio a donat 1 milion de dolari unei fundaţii care militează pentru protejarea elefanţilor

Leonardo DiCaprio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul hollywoodian a făcut această donaţie generoasă la Sundown Gala din Malibu, California, sâmbătă seară, acesta fiind un eveniment organizat sub forma unei strângeri de fonduri pentru fundaţia ecologistă Elephant Crisis Fund, informează femalefirst.co.uk.

Această gală, aflată la ediţia inaugurală, a fost organizată de propria fundaţie a actorului Leonardo DiCaprio, în colaborare cu Wildlife Conservation Network.

Potrivit New York Post, valoarea totală a donaţiilor a depăşit 2 milioane de dolari, iar la eveniment au participat câteva nume mari din showbiz, precum actorul Mark Wahlberg şi cântăreaţa Barbra Streisand.

Iubitor de animale şi pasionat de ecologie, actorul american deţine o locuinţă complet ecologică în Blackadore Caye din Insulele Belize.

În 2013, starul hollywoodian a declarat că se va folosi de influenţa şi de celebritatea sa pentru a contribui la eforturile depuse pe plan internaţional pentru protejarea tigrului indian, o specie pe cale de dispariţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici