Dior a creat pantofi din materiale sintetice special pentru vegetariana Natalie Portman

Natalie Portman, celebră pentru faptul că este vegetariană, a acceptat să fie noua imagine a unuia din parfumurile lansate de Dior, după ce casa de modă i-a oferit modelele sale preferate de pantofi realizate din materiale sintetice şi nu din piele naturală, informează contactmusic.com.

62 afișări
Imaginea articolului Dior a creat pantofi din materiale sintetice special pentru vegetariana Natalie Portman

Dior a creat pantofi din materiale sintetice special pentru vegetariana Natalie Portman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest cadou i-a demonstrat lui Portman că este apreciată de cei de la Dior nu doar pentru felul în care arată, ci şi pentru filosofia sa de viaţă.

"Să fiu sinceră, nu-mi place să vând lucruri, dar apoi mi-am dat seama că este o firmă pe care aş fi mândră să o reprezint şi că ei sprijină cu adevărat lucrurile în care cred. A fost cu siguranţă un război în capul meu, pentru mult timp, şi în cele din urmă am ajuns la concluzia că pot transforma asta în ceva pozitiv, Dior fiind o companie cu adevărat elegantă. Este exact aşa cum am sperat", a declarat actriţa.

Portman este mândră că poate purta pantofii Dior fără să-şi facă griji pentru materialele folosite la fabricarea lor.

"Unul dintre lucrurile foarte drăguţe este faptul că Dior mi-a făcut pantofii din alte materiale decât pielea naturală, pentru că nu port aşa ceva. Mi-au refăcut pantofii în aşa fel încât să pot să port Dior fără să distrug vieţi", a mai spus ea.

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din pelicula "Léon", a lui Luc Besson, şi a continuat cu filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta". Filmul "Black Swan", un thriller psihologic american în regia lui Darren Aronofsky, în care Natalie Portman joacă alături de Vincent Cassel, a deschis Festivalul de la Veneţia, anul acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici