Divorţul actorilor Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds a fost finalizat

Divorţul actorilor Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds a fost finalizat la sfârşitul săptămânii trecute, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat doi ani.

989 afișări
Imaginea articolului Divorţul actorilor Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds a fost finalizat

Divorţul actorilor Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds a fost finalizat (Montaj Foto)

Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds s-au despărţit în noiembrie 2010, citând "diferenţe ireconciliabile", informează contactmusic.com.

Potrivit unor documente oficiale, cei doi actori nu au încheiat un acord prenupţial şi bunurile achiziţionate în timpul căsătoriei vor fi împărţite în mod egal între ei.

Scarlett, în vârstă de 26 de ani, şi Ryan, în vârstă de 34 de ani, şi-au început relaţia în 2007. Cei doi şi-au anunţat logodna în 2008 şi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, în Canada, în septembrie 2008. Ulterior, cuplul s-a mutat într-o reşedinţă din California, evaluată de experţi la peste 2,8 milioane de dolari.

În timp ce Ryan a declarat recent că nu se simte încă pregătit pentru o nouă relaţie, Scarlett a avut o relaţie cu Sean Penn, la începutul acestui an, dar aventura lor s-a încheiat după trei luni.

Actriţa Scarlett Johansson a devenit celebră odată cu rolul adolescentei din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998). S-a consacrat ulterior prin partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

Ryan Reynolds, starul din comedia romantică "Vrei să te însori cu mine?/ The Proposal", în care a jucat alături de Sandra Bullock, este un actor canadian de film şi televiziune care a devenit cunoscut pentru rolul din serialul TV "Two Guys and a Girl". Actorul canadian poate fi văzut în această vară în thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici