Divorţul cântăreţei Christina Aguilera a fost finalizat

Divorţul dintre cântăreaţa americană Christina Aguilera şi fostul ei soţ, producătorul muzical Jordan Bratman, a fost finalizat, informează accesshollywood.com.

86 afișări
Imaginea articolului Divorţul cântăreţei Christina Aguilera a fost finalizat

Divorţul cântăreţei Christina Aguilera a fost finalizat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Detaliile despre despărţirea celor doi nu au fost făcute publice, iar decizia de divorţ este valabilă de pe 15 aprilie.

Christina Aguilera a depus actele pentru divorţ în octombrie 2010, la doar câteva zile după ce anunţase că s-a despărţit de Jordan Bratman. Potrivit legislaţiei statului California, divorţul poate intra în vigoare după trecerea a cel puţin şase luni de la depunerea actelor.

Christina Aguilera şi Jordan Bratman au împreună un fiu în vârstă de trei ani.

Aguilera a cântat, duminică seară, la gala premiilor Grammy, într-un recital dedicat cântăreţei Aretha Franklin, şi a interpretat imnul american la gala Super Bowl de săptămâna trecută. Ambele prestaţii au fost departe de a fi perfecte, cântăreaţa americană uitând un vers din imnul naţional şi împiedicându-se pe scenă la gala premiilor Grammy.

Christina Aguilera, care a devenit celebră cu hitul "Genie in a Bottle", a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 46 de milioane de albume pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici