Divorţul dintre Demi Moore şi Ashton Kutcher: Ce avere vor avea de împărţit vedetele

Demi Moore şi Ashton Kutcher, care au anunţat joi că vor divorţa, au împreună o avere estimată la 290 de milioane de dolari, sumă care s-ar putea împărţi în mod egal între cei doi în urma separării, dacă aceştia nu au semnat un contract prenupţial când s-au căsătorit în 2005.

1716 afișări
Imaginea articolului Divorţul dintre Demi Moore şi Ashton Kutcher: Ce avere vor avea de împărţit vedetele

Divorţul dintre Demi Moore şi Ashton Kutcher: Ce avere vor avea de împărţit vedetele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-o declaraţie atent formulată, actriţa Demi Moore şi-a anunţat joi intenţia de a divorţa de Ashton Kutcher, după un mariaj care a durat şase ani.

În timp ce Demi Moore, în vârstă de 49 de ani, ar fi putut sa fi făcut acest anunţ cu "inima grea", şi mai grele vor fi chestiunile financiare care trebuie rezolvate în urma divorţului între cei doi actori americani, scrie Daily Mail.

Potrivit acestei publicaţii, Demi Moore şi Ashton Kutcher au împreună o avere care se ridică la 290 de milioane de dolari şi împărţirea banilor nu poate fi un proces simplu. Depinde foarte mult dacă cei doi actori au semnat un contract prenuptial, în 2005, când s-au căsătorit.

În cazul în care nu au semnat un astfel de contract - şi dacă divorţul se va pronunţa în California - este de aşteptat ca averea deţinută de Demi şi Ashton să fie împărţită între cei doi în mod egal.

Avocatul Paul Catsandoni, specializat în astfel de cazuri, dar care nu este implicat în procedurile divorţului dintre Demi Moore şi Ashton Kutchner, a declarat însă pentru HollywoodLife.com că presupusa aventură a lui Ashton Kutcher nu ar trebui să afecteze împărţirea în mod egal a banilor, chiar şi dacă nu a fost semnat un contract prenupţial între cei doi.

Potrivit celebritynetworth.com, Moore ar putea obţine în urma divorţului cu 10 milioane de dolari mai mult decât suma care ar trebui să-i revină lui Kutcher.

Explicaţia ar fi aceea că Demi Moore a fost una dintre cele mai bine plătite staruri de la Hollywood la începutul anilor 90 când a jucat într-o serie de filme cu mare succes la public, precum "Fantoma mea iubită/ Ghost" şi "Propunere indecentă/ Indecent Proposal".

La banii încasaţi din filme de Demi Moore se adaugă şi suma de 90 de milioane de dolari care i-ar fi revenit acesteia în urma divorţului, din anul 2000, de Bruce Willis.

Pe de altă parte, şi Ashton a câştigat milioane de dolari din investiţii în circa 40 de proiecte din diferite domenii de telecomunicaţii - inclusiv Skype - şi este considerat unul dintre cei mai pricepuţi investitori din Silicon Valley.

La toate acestea se adaugă şi veniturile obţinute de acesta din filmele în care joacă. Astfel, pentru fiecare episod din sitcomul american "Two And a Half Men/ Doi bărbaţi şi jumătate", în care Ashton Kutcher a fost distribuit în acest an, el câştigă o sumă estimată la 800.000 - 900.000 de dolari.

Relaţia lui Moore, în vârstă de 49 de ani, şi Kutcher, în vârstă de 33 de ani, a cunoscut momente tulburi din septembrie, când o femeie din San Diego a spus că a avut o aventură cu starul serialului de televiziune "Doi bărbaţi şi jumătate", al postului CBS, într-un weekend petrecut de el în acest oraş.

"Cu mare tristeţe şi cu inima grea am decis să pun capăt mariajului meu de şase ani cu Ashton. Ca femeie, ca mamă şi soţie, respect cu sfinţenie anumite valori şi jurăminte şi din acest motiv am ales să merg mai departe (singură, n.r.)", a spus Moore într-un comunicat dat publicităţii joi.

Starul filmelor "Fantoma mea iubită/ Ghost", "G.I. Jane" şi "Propunere indecentă/ Indecent Proposal" a mai cerut să i se respecte viaţa privată şi a adăugat că ea şi familia sa trec prin momente grele.

Moore a fost prima care a emis o declaraţie despre divorţ, iar Kutcher a urmat-o repede pe platforma Twitter, unde amândoi au conturi încă de la începuturile reţelei de socializare şi unde au postat de-a lungul timpului numeroase mesaje şi fotografii din viaţa lor privată. Ashton are peste 8 milioane de followers, iar Moore, peste 4 milioane, pe această platformă.

"Voi respecta mereu timpul petrecut cu Demi. Căsătoria este unul dintre cele mai dificile lucruri din lume şi, din nefericire, câteodată este sortită eşecului. Dragoste şi lumină, AK", a scris Kutcher pe Twitter.

Moore a mai fost căsătorită de două ori, prima dată cu cântăreţul Freddy Moore, iar a doua oară, cu starul hollywoodian Bruce Willis, cu care are trei copii. Demi Moore şi Bruce Willis au divorţat în 2000.

Actriţa a început să se întâlnească cu Kutcher la câţiva ani după ce s-a despărţit de Willis, când acesta era un star în ascensiune şi juca în sitcomul "That '70s Show". Relaţia lor a devenit imediat foarte mediatizată, pentru că între ei este o diferenţă de vârstă de 16 ani, dar în anii care au urmat au părut foarte fericiţi.

Însă speculaţii despre infidelitatea lui Kutcher au început să apară la începutul acestui an. În septembrie, Sara Leal, un fotomodel de 22 de ani, a declarat în presa tabloidă că a avut o aventură cu Kutcher. "Am fost atrasă de el şi el de mine", a declarat aceasta pentru publicaţia The Sun. Ea a mai declarat că actorul îi spusese că este despărţit de Moore.

În ultima lună, Moore şi Kutcher au evitat să iasă în public şi nu au comentat speculaţiile despre această aventură. Au postat însă mesaje misterioase pe Twitter. "Când eşti jignit de orice greşeală a unui om, întoarce-te spre tine însăţi şi analizează-ţi propriile greşeli. Astfel îţi vei uita furia", a scris Moore pe 23 septembrie, în ajunul celei de-a şasea aniversări a căsătoriei sale cu Kutcher.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici