Divorţul Pamelei Anderson a fost finalizat

Starleta canadiană Pamela Anderson şi jucătorul profesionist de poker Rick Salomon au divorţat în mod oficial şi şi-au cerut iertare, printr-o declaraţie comună, pentru "toată durerea şi toată ruşinea" pe care le-au cauzat familiilor lor, informează contactmusic.com.

195 afișări
Imaginea articolului Divorţul Pamelei Anderson a fost finalizat

Divorţul Pamelei Anderson a fost finalizat (Imagine: Hepta)

Fosta vedetă a serialului "Baywatch" şi Rick Salomon, care au depus actele de divorţ în februarie, pentru a doua oară în mai puţin de un an, au spus că îşi doresc reciproc tot binele din lume şi au dat publicităţii o declaraţie comună în care şi-au cerut iertare faţă de familiile lor.

"Divorţurile intens mediatizate pot fi neîndurătoare şi pline de cruzime - ne cerem scuze în faţa familiilor noastre şi a prietenilor noştri pentru toată durerea şi toată ruşinea pe care le-am cauzat. Am ajuns la un acord amiabil şi vom merge fiecare pe drumul său. Există anumite chestiuni familiale sensibile, private, de care trebuie să ţinem cont şi am decis să retragem toate comentariile dureroase pe care le-am făcut din grabă şi din aversiune. Ne dorim reciproc tot binele din lume, nouă şi familiilor noastre", se arată în acea declaraţie comună a celor două vedete.

Pamela Anderson obţinuse anterior un ordin de restricţie temporar pe numele lui Rick Solomon, luna trecută, spunând că soţul ei "a comis acte repetate de hărţuire şi abuz" la adresa ei, care i-au cauzat un "stres emoţional sever".

Pamela Anderson, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit presei americane că avea din nou o relaţie cu fostul ei soţ Rick Salomon, în vârstă de 47 de ani, în octombrie 2013. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2014 pentru a doua oară. Pamela Anderson a cerut divorţul după şase luni, însă Rick Salomon a convins-o să se răzgândească şi procedura de divorţ a fost stopată în august 2014.

Rick Salomon a fost cel de-al treilea soţ al starletei canadiene, iar prima lor căsnicie lor s-a încheiat în 2007, după un mariaj care a durat doar 10 săptămâni.

Rick Salomon a apărut ulterior într-o înregistrare video pornografică alături de starleta Paris Hilton. El a fost căsătorit cu actriţele Elizabeth Daily şi Shannen Doherty.

Pamela Anderson a fost la rândul ei căsătorită cu rockerul Tommy Lee, în perioada 1995 - 1998, şi cu rockerul Kid Rock, în perioada 2006 - 2007.

Starleta canadiană are doi fii - Brandon Thomas Lee şi Dylan Jagger Lee - cu rockerul Tommy Lee.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici