Doi paparazzi, reţinuţi de poliţie în apropierea locuinţei lui Britney Spears

Doi paparazzi au fost arestaţi de poliţia din Los Angeles, după ce au fost descoperiţi în apropiere de locuinţa lui Britney Spears, potrivit unor declaraţii furnizate de autorităţi.

14 afișări
Imaginea articolului Doi paparazzi, reţinuţi de poliţie în apropierea locuinţei lui Britney Spears

Doi paparazzi, reţinuţi de poliţie în apropierea locuinţei lui Britney Spears (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi fotografi au fost descoperiţi, luni, de o patrulă de poliţie într-un spaţiu public, în care accesul era interzis. Autorităţile le-au cerut celor doi să părăsească zona, însă, 45 de minute mai târziu, fotografii se aflau în acelaşi loc.

Cei doi paparazzi au fost duşi la o secţie de poliţie, pe motiv că "ar fi dat târcoale în mod suspect", Parchetul din Los Angeles urmând să decidă dacă vor fi sau nu puşi sub acuzaţie.

Locul în care cei doi au fost surprinşi de poliţişti se află în apropierea locuinţei lui Britney Spears, una dintre vedetele cele mai urmărite de paparazzi, din cauza problemelor profesionale, familiale şi judiciare cu care s-a confruntat în ultima vreme.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici