Doi tineri şi-au anulat nunta după ce socrul mare ar fi fugit cu soacra mică. Viitorii miri au anunţat poliţia

Un cuplu din India, care urma să se căsătorească luna viitoare, şi-a anulat nunta după ce tatăl mirelui ar fi fugit cu mama miresei.

20462 afișări
Imaginea articolului Doi tineri şi-au anulat nunta după ce socrul mare ar fi fugit cu soacra mică. Viitorii miri au anunţat poliţia

Doi tineri şi-au anulat nunta după ce socrul mare ar fi fugit cu soacra mică

Cei doi tineri din statul Gujarat programaseră nunta în a doua săptămână din februarie. Tatăl mirelui, un om de afaceri de 48 de ani din industria textilă, ar fi fugit cu femeia de 46 de ani pe 10 ianuarie, potrivit The Times of India.

Cei doi „fugari” se ştiu din copilărie şi erau vecini de cartier. Bărbatul a dispărut din regiunea Katargam din Surat, iar femeia a fost văzută ultima dată la casa ei.

Familiile celor doi i-au dat dispăruţi la poliţie, dar bănuiesc că au o aventură. 

„Unii dintre prietenii lor apropiaţi ne-au informat că cei doi au fugit împreună şi că au mai avut o relaţie în trecut”, a declarat o rudă a mirilor pentru presă. 

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici