Doiniţa Oancea şi Octavian Strunilă, la "Dansez pentru tine"

Actorii din "State de România" Doiniţa Oancea şi Octavian Strunilă vor fi prezenţi, vineri, în platoul emisiunii "Dansez pentru tine" pentru a prezenta un electric boogie cu influenţe ţigăneşti, în coregrafia lui Lilian Cărăuş.

149 afișări
Imaginea articolului Doiniţa Oancea şi Octavian Strunilă, la "Dansez pentru tine"

Doiniţa Oancea şi Octavian Strunilă, la "Dansez pentru tine" (Imagine: ProTv)

Minodora şi Stiven din serialul "State de România" îi vor ajuta, prin dansul lor, pe trei fraţi extrem de talentaţi. Fraţii Aiordăchioaiei sunt artişti - Timotei, cel mai mare, în vârstă de 14 ani, pictează şi este elev la Liceul Tonitza, Andrei, în vârstă de 13 ani, cânta la corn, iar mezinul, Răzvan, în vârstă de 8 ani, studiază vioara. Familia Aiordăchioaiei locuieşte în Bucureşti, într-o garsonieră în care fiecare copil are colţul lui de cameră, iar părinţii împart un loc mic, reamenajat într-o debara desfiinţată.

Vineri, de la 20.30, "Dansez pentru tine" îşi deschide ringul pentru un moment plin de tensiune, primul duel din acest sezon. Astfel, Andreea Mantea şi Tania Budi se vor lupta în paşi de dans alături de partenerii lor pentru a cuceri telespectatorii şi a-i convinge să-i voteze pentru a rămâne în competiţie.

Perechile concurente şi telespectatorii vor vedea live cum trebuie să arate stilurile ediţiei de vineri.

Quick-step-ul model va fi demonstrat de perechea formată din Vova şi Oana Dedeu, foşti concurenţi "Dansez pentru tine", actualmente membri ai baletului emisiunii. Telespectatorii se vor putea bucura de versuri în limba română compuse de Florin Busuioc la toate piesele de quick-step, interpretate de orchestra condusă de Petre Geambaşu.

Bollywood-ul model va fi dansat de Adriela Morar împreună cu tatăl ei, cel pentru care a luptat în al doilea sezon al emisiunii şi care şi-a recăpătat, în urma premiului primit de Adriela, auzul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici