Dolly Parton vrea să moară pe scenă

Cântăreaţa americană de muzică country Dolly Parton a declarat că nu doreşte să se retragă din muzică în viitorul apropiat şi că se va opri din cântat doar atunci când va muri.

1217 afișări
Imaginea articolului Dolly Parton vrea să moară pe scenă

Dolly Parton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Plănuiesc să mor pe scenă într-o bună zi, însă nu chiar acum", a declarat cântăreaţa în vârstă de 65 de ani, potrivit music-news.com.

Artista americană şi-a exprimat, totodată, dorinţa de a înregistra un duet cu Lady Gaga.

"Mi-ar plăcea să cânt pe unul dintre discurile ei. Ar fi atât de cool. Eu am fost o artistă controversată cu mult timp înaintea ei. Mă îmbrăcam nebuneşte într-o perioadă când ea nici măcar nu era născută. Pot, cu siguranţă, să găsesc o legătură cu muzica ei", a declarat Dolly Parton într-un interviu pentru revista Elle.

Dolly Parton este cea mai premiată cântăreaţă de muzică country din toate timpurile, fiind, printre altele, nominalizată de 45 de ori la premiile Grammy şi câştigând opt astfel de trofee.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici