Donald Sutherland a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Actorul canadian Donald Sutherland are, începând de miercuri, propria stea pe renumitul bulevard al celebrităţilor din Hollywood - Walk of Fame -. În timpul ceremoniei de inaugurare, actorul în vârstă de 75 de ani a glumit cu jurnaliştii prezenţi la eveniment, declarând că o stea pe care este scris numele său valorează mai mult decât o piatră funerară.

27 afișări
Imaginea articolului Donald Sutherland a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Donald Sutherland a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cel puţin, pot să vin să văd această stea", a declarat actorul canadian. Steaua lui Donald Sutherland este cea de-a 2.430-a de pe Hollywood Walk of Fame.

Fiul actorului, Kiefer Sutherland, interpretul personajului Jack Bauer din serialul de televiziune "24 de ore", i-a trimis tatălui său un mesaj de felicitare.

"Mi-am dorit, din pur egoism, să fiu acolo, pentru a-ţi spune cât sunt de mândru că eşti tatăl meu şi că sunt şi mai mândru de faptul că sunt fiul tău", a declarat Kiefer Sutherland, aflat la New York, într-o scrisoare citită de actorul Colin Farrell.

Cariera lui Donald Sutherland se întinde pe o perioadă de aproape cinci decenii, printre filmele în care a jucat numărându-se "Vremea răzbunării/ A time to kill", "Aurul nebunilor", "Cold Mountain", "Jaf în stil italian/ The Italian Job", "Atac de panică", "Arta războiului", "Hărţuire sexuală/ Disclosure".

A câştigat, printre altele, două premii Globul de Aur, pentru filmele "Citizen X" (1996) - pentru care a fost recompensat şi cu un premiu Emmy, şi "În vreme de război" (2003), şi un premiu Golden Satellite pentru "Fără limite" (1999).

Donald Sutherland, care a jucat şi în celebrul film "JFK" regizat de Oliver Stone, va putea fi văzut în acest an pe afişul filmului "Mecanicul/ The Mechanic", în regia lui Simon West.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici