Donald Trump ar fi cerut producătorilor de filme apariţii cameo pentru ca aceştia să filmeze în hotelul său

Matt Damon a dezvăluit că Donald Trump obişnuia să ceară apariţii cameo în peliculele sau serialele care se filmau în hotelul său, potrivit The Telegraph.

1033 afișări
Imaginea articolului Donald Trump ar fi cerut producătorilor de filme apariţii cameo pentru ca aceştia să filmeze în hotelul său

Donald Trump ar fi cerut producătorilor apariţii cameo pentru ca aceştia să filmeze în hotelul său

În cadrul unui interviu pentru Hollywood Reporter, starul din Jason Bourne a declarat că Donald Trump insista pe lângă producătorii care doreau să filmeze în hotelul său să-i facă rost de o apariţie cameo în pelicule, potrivit The Telegraph.

”Înţelegerea era că dacă voiai să filmezi în una din clădirile sale, trebuia să îl incluzi în film. Producătorul Martin Brest a trebuit să-i scrie un mic rol în Parfum de Femeie - toată echipa ştia asta”, a spus Damon.

”Apoi trebuia să pierzi o oră din zi cu filmarea nenorocită: Donald Trump intră pe platou şi Al Pacino încearcă să-l salute, apoi el iei. Pierzi un pic de timp ca sa faci rost de permis, apoi ştergi scena din film”.

”Se pare că în Singur Acasă 2 au păstrat scena”, a adăugat actorul.

În afara faptului că a fost gazda emisiunii ”The Apprentice”, Trump a apărut în numeroare seriale şi filme. Portretizându-se pe sine, el a avut peste 10 apariţii, cu toate că nu este clar dacă a cerut el acest lucru la toate.

FOTO, VIDEO Donald Trump, actor în zece roluri din filme şi seriale memorabile. De la 'Home Alone 2', 'Sex and the City' la reclame pentru pizza şi hamburgeri

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici