Donald Trump va fi din nou bunic

Ivanka Trump, fiica omului de afaceri Donald Trump, a anunţat, pe contul său de Twitter, că este însărcinată, acesta fiind primul său copil, informează dailymail.co.uk.

45 afișări
Imaginea articolului Donald Trump va fi din nou bunic

Donald Trump va fi din nou bunic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ivanka Trump, fost model, în vârstă de 29 de ani, este căsătorită, din 2009, cu omul de afaceri Jared Kushner.

Acesta este cel de-al treilea nepot al lui Donald Trump, fiul său, Donald Trump Jr având doi băieţi, Kai, în vârstă de 3 ani, şi Donald III, în vârstă de 17 luni.

Ivanka, al doilea dintre cei cinci copii ai lui Donald Trump, lucrează pentru tatăl ei, fiind vicepreşedinte executiv pentru dezvoltare şi achiziţii la The Trump Organization. Totodată, ea a lansat o linie de bijuterii şi a apărut în show-ul TV al tatălui ei, "Ucenicul/ The Apprentice".

Ea şi soţul său, pentru care s-a convertit la religia iudaică, au avut o apariţie specială în serialul "Gossip Girl", anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici