Donatella Versace va crea următoarea colecţie H&M

Donatella Versace, designerul principal al casei de modă Versace, va crea următoarea colecţie de toamnă a brandului H&M, informează femalefirst.co.uk.

571 afișări
Imaginea articolului Donatella Versace va crea următoarea colecţie H&M

Donatella Versace va crea următoarea colecţie H&M (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această colecţie va fi lansată în luna noiembrie şi va fi disponibilă în circa 300 de magazine ale brandului H&M.

Versace este încă un nume mare din industria modei care se asociază cu H&M, după ce acest grup a decis, în 2004, să lanseze în magazinele sale colecţii realizate de designeri şi artişti de seamă. Printre aceste nume mari se numără Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Jimmiy Choo, Lanvin, Madonna şi Comme des Garcons.

Brandul suedez H&M, al doilea mare lanţ de magazine de îmbrăcăminte din Europa, are o reţea ce cuprinde în prezent 2.200 de magazine în aproape 40 de ţări. Grupul are în jur de 87.000 angajaţi şi vinde haine pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii.

Donatella Versace, născută pe 2 mai 1955, este vicepreşedintele executiv şi designerul principal al grupului Versace. Creatoarea italiană deţine 20% din acţiunile casei de modă Versace, iar fratele ei, Santo Versace, deţine 30 de procente. Allegra Versace, fiica Donatellei, a moştenit 50% din acţiunile grupului, după moartea lui Gianni Versace, fratele Donatellei şi fondatorul acestei case de modă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici