Doroftei: “Eu mă bucuram de Moş Nicolae de un trening, băiatul meu aşteaptă un iPhone”

Pe vremea copilăriei Nadiei Comăneci, a lui Toni Grecu ori a lui Leonard Doroftei, puterea lui Moş Nicolae era atât de mare, încât scotea din golul rafturilor de aprozar câte o portocală sau câte o sticlă de Pepsi şi transforma nimicul din magazine în treninguri cu dungi. Pentru copiii celor trei, Moşul, sprijinit azi de puternicele reţele de retail, nu mai trebuie să dea dovadă de atâta forţă. Dar e la fel de magic.

45 afișări
Imaginea articolului Doroftei: “Eu mă bucuram de Moş Nicolae de un trening, băiatul meu aşteaptă un iPhone”

Doroftei: “Eu mă bucuram de Moş Nicolae de un trening, băiatul meu aşteaptă un iPhone” (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

La fetiţa Nadia (Comăneci), Moşul venea, pe vremuri, cu dulciuri, băieţelul Leonard (Doroftei) era cel mai fericit când primea în dar un trening cu dungi albe, copilul Toni (Grecu) se simţea în al nouălea cer când vedea în ghetuţe o sticlă de Pepsi Cola, în timp ce băiatul Ilie (Năstase) se mulţumea cu o portocală. Cei ceva mai tineri, cum este actriţa Ada Condeescu din filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", îşi amintesc însă de Moşi bogaţi, care veneau la ei acasă cu jucării spectaculoase. Iar puştii de astăzi visează la iPhone-uri şi dulciuri.

- Leonard Doroftei, care a crescut într-un cartier de la marginea Ploieştiului, îl aştepta pe Moş Nicolae, în camera de la stradă, printre şuncă şi cârnaţi puşi la uscat. " Pentru mine era foarte frumos când îl aşteptam pe Moş Nicolae pentru că ne puneam bocancii în camera de la stradă şi acolo erau şi beţele cu cârnaţi, cu şunci şi ne duceam să vedem dacă a venit Moşul. Dacă nu venise, încă, mai jupuiam câte o şuncă. Era bine. Am avut o copilărie frumoasă. Cel mai mult mă bucuram când primeam câte un trening. Era din ăla frumos, cu două dungi albe. Ieşeam cu el pe stradă şi alergam toată ziua. Ce trening de campion aveam eu ", şi-a retrăit Doroftei vremea Moşului lui, ocazie cu care şi-a amintit că pe vremea lui Ceauşescu nu puteai să-ţi doreşti mai mult: "În general cam astea erau cadourile pe care le primeau toţi. Trăiam la Ploieşti, la periferia oraşului, nu stăteam în vile. Ne bucuram la dulciuri. Orice ne aducea Moş Nicolae eram fericit", a declarat pugilistul. Acum, însă, lucrurile s-au schimbat, iar copii lui au dorinţe "hi-tech": "Pentru copiii mei lucrurile s-au schimbat. Dar sunt copii buni şi nu au pretenţii exagerate. Adrian, care este mai mare şi nu mai este la vârsta jucăriilor, îşi doreşte un laptop sau un iPhone, dar ceilalţi copii vor tot jucării şi dulciuri".

Citeşte mai multe despre ce primesc de Moş Nicolae copiii vedetelor pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici