Două parfumuri în memoria lui Michael Jackson vor fi lansate în luna martie

Francezul Franck Rouas, un antrenor de tenis pentru starurile de la Hollywood, a semnat un contract cu tatăl cântăreţului Michael Jackson pentru a crea o gamă de parfumuri în memoria "regelui muzicii pop", decedat în iunie 2009.

116 afișări
Imaginea articolului Două parfumuri în memoria lui Michael Jackson vor fi lansate în luna martie

Două parfumuri în memoria lui Michael Jackson vor fi lansate în luna martie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Inspirate de parfumul plantelor care cresc la Neverland, celebra fermă californiană ce i-a aparţinut megastarului, parfumurile "Jackson's Tribute" (pentru bărbaţi) şi "Jackson's Legend" (pentru femei) vor fi lansate, Las Vegas, pe 7 martie.

Contractul a fost semnat de Franck Rouas, în vârstă de 38 de ani, cu Joe Jackson, pe 2 decembrie, la Encino, reşedinţa familiei Jackson. Informaţia a fost confirmată şi de Michael Jackson Estate, fondul care administrează averea starului, care a precizat însă că nu este parte semnatară a acestui contract.

"Împreună cu Joe Jackson, suntem parteneri cu drepturi egale în ceea ce priveşte vânzările mondiale, drepturile de televiziune şi încasările din publicitate. O parte din încasări vor fi donate fundaţiilor de caritate înfiinţate de Michael Jackson", a declarat directorul companiei Julian Rouas Paris, o mică fabrică de parfumuri, pe care Franck Rouas a înfiinţat-o la Las Vegas, în parteneriat cu un laborator din apropiere de oraşul Grasse din sud-estul Franţei, renumit pentru parfumurile sale.

Franck Rouas intenţionează să profite de acest succes neaşteptat şi a declarat că a fost contactat de starleta Lindsay Lohan, recent eliberată din închisoare, care i-a comandat un parfum, al cărui nume va fi "Freedom".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici