Două rusoaice s-au dezbrăcat în centrul Moscovei pentru Medvedev - VIDEO, FOTO

Două tinere rusoaice s-au dezbrăcat, joi, în centrul Moscovei, pozând în bikini în faţa a zeci de jurnalişti, pentru a-şi exprima susţinerea faţă de preşedintele rus, Dmitri Medvedev, o nouă acţiune insolită lansată în contextul apropierii alegerilor prezidenţiale din 2012.

7395 afișări
Imaginea articolului Două rusoaice s-au dezbrăcat în centrul Moscovei pentru Medvedev - VIDEO, FOTO

Două rusoaice s-au dezbrăcat în centrul Moscovei pentru Medvedev (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ele urmează exemplul unei mişcări feminine în favoarea premierului Vladimir Putin, intitulată "Îmi place Putin la nebunie", care au spălat maşini, în Moscova, îmbrăcate în costume de baie.

În mod oficial, tinerele nu se aflau acolo pentru a susţine o eventuală candidatură a şefului statului, în 2012, ci pentru a-şi exprima susţinerea faţă de o lege recentă, iniţiată de Medvedev, privind limitarea consumului de bere în Rusia.

Cele două simpatizante invitau trecătorii din Piaţa Puşkin să îşi golească berile într-o găleată, iar, în schimb, ele se dezbrăcau, rând pe rând, de haine.

"Ne scoatem hainele pentru că această manifestaţie îi vizează, în primul rând, pe tinerii bărbaţi şi pentru că sloganul nostru este «alegeţi între noi şi bere»", a declarat Ana Sirotkina, una dintre tinere.

Nici Dmitri Medvedev şi nici Vladimir Putin nu şi-au anunţat intenţiile cu privire la alegerile prezidenţiale din 2012. Însă, premierul este considerat, în continuare, cel mai puternic om din ţară, în pofida plecării sale de la Kremlin, în 2008, după două mandate consecutive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici