Dragoş Bucur şi Whitney Anderson, un nou cuplu de Hollywood, în "Naşa"

După colaborări de succes precum cele cu Tim Roth şi Colin Farrel, Dragoş Bucur face acum un cuplu de Hollywood cu actriţa americană Whitney Anderson ("CSI") în cea mai nouă comedie românească, "Naşa/ The Godmother", care are premiera în România pe 29 aprilie, informează MediaPro Distribution.

760 afișări
Imaginea articolului Dragoş Bucur şi Whitney Anderson, un nou cuplu de Hollywood, în "Naşa"

Dragoş Bucur şi Whitney Anderson, un nou cuplu de Hollywood, în "Naşa"

Experienţa filmărilor în România, alături de o echipă formată numai din actori români a impresionat-o profund pe Whitney, care a declarat: "Întreaga experienţă de a lucra în România şi a fi pe un alt continent pentru aproape două luni a fost uluitoare. Mi-au plăcut la nebunie toţi oamenii pe care i-am întâlnit şi mai ales echipa fantastică cu care am lucrat pentru «The Godmother». Dragoş este grozav şi a fost o plăcere să îl am ca partener. Am petrecut mult timp alături de el la filmări, este un actor remarcabil şi un familist convins. Mi-a povestit multe lucruri, printre care şi cel mai recent proiect internaţional al său în care a jucat alături de Colin Farrell, în India ("Drumul de întoarcere/ The Way Back", de Peter Weir, n.r.)".

Produs de Alma Sârbu pentru MediaPro Pictures, "Naşa/ The Godmother" reprezintă cea de-a treia colaborare a lui Dragoş Bucur cu Jesus del Cerro, regizor al cărui stil l-a admirat întotdeauna. "Sunt regizori care au ideile şi traseul lor, dar colaborează foarte bine cu actorii, fără a le îngrădi libertatea. Şi, mai ales în ziua de azi, când totul merge pe repede-înainte în film, ni s-a întâmplat de multe ori să fim în situaţii limită, iar el pur şi simplu refuză să meargă mai departe până nu îi ieşeau toate scenele perfect. Îl admir foarte mult pentru puterea asta", a spus acesta.

În "Naşa", Dragoş Bucur este Radu Prodan - un respectat finanţist român căsătorit cu Jennifer (Whitney Anderson), cu care are un băiat de 10 ani, extrem de inteligent, David (Ştefan Iancu). Într-o bună zi, în timpul unui botez la care Jennifer participă în calitate de naşă, poliţia năvăleşte în biserică şi îl arestează pe soţul ei. Cu această ocazie, Jennifer află că "respectabila" afacere a lui Radu constă de fapt în spălare de bani pentru un temut mafiot local, Spânu - The Madfather (Alex Velea). Aşa se face că aceasta se trezeşte prinsă într-o poveste cu mafioţi adevăraţi, cum nu văzuse până atunci decât în filme. Mai mult, restricţiile judecătoreşti emise pe numele său o împiedică să iasă din ţară şi, în plus, nici nu este ferm convinsă de vinovăţia soţului ei. Singura soluţie pe care o găseşte pentru a-şi salva familia este să îşi formeze propria sa "familie mafiotă" şi să contracareze astfel acţiunile duşmanului lor, Spânu. În acest demers îndrăzneţ, ea va fi ajutată de o serie de personaje atipice, dar mai ales de fiul său, David, care se dovedeşte a fi mai mult decât un băieţel curajos, devenind un sprijin şi un sfătuitor nesperat.

"Naşa/ The Godmother", o comedie perfectă pentru toţi membrii familiei, cu personaje originale şi simpatice, are premiera pe marile ecrane româneşti pe 29 aprilie, în cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex şi reţeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Cluj, Brăila).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici