Dragoste la 85 de ani: Ducesa de Alba a renunţat la avere pentru căsătoria cu un bărbat cu 25 de ani mai tânăr

Ducesa de Alba a Spaniei, în vârstă de 85 de ani, a renunţat la toată averea sa pentru a se căsători cu un bărbat cu 25 de ani mai tânăr decât ea.

3848 afișări
Imaginea articolului Dragoste la 85 de ani: Ducesa de Alba a renunţat la avere pentru căsătoria cu un bărbat cu 25 de ani mai tânăr

Ducesa de Alba (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cayetana Fitz-James Stuart, care a intrat în Cartea Recordurilor pentru că cele mai multe titluri nobiliare de pe planetă - 46, vrea să se căsătorească cu un bărbat în vârstă de 60 de ani, scrie dailymail.co.uk.

Ducesa, care este rudă îndepărtată cu Winston Churchill şi prinţesa Diana a Marii Britanii, şi-a împărţit averea între cei şase copii ai ei, pentru a-i convinge că viitorul ei soţ este interesat de persoana ei şi nu de bani.

"Orice poveste de dragoste mare trebuie să se încheie cu un mariaj" a declarat ducesa în luna mai pentru revista Vanity Fair, explicând de ce vrea să se căsătorească cu Alfonso Diez, care lucrează în asigurări sociale.

Cayetana Fitz-James Stuart a mai fost căsătorită de două ori: cu Luiz Martinez de Irujo, fiul ducelui de Sotomayor, cu care a avut cei şase copii, şi cu un fost preot iezuit.

Însă copiii ducesei nu sunt de acord cu cea mai recentă idee de căsătorie a sa.

"Încă nu ştiu de ce copiii mei provoacă probleme. Nu facem rău nimănui. Alfonso nu vrea nimic, a renunţat la tot. Nu mă vrea decât pe mine", a declarat ducesa pentru un post de radio.

Averea ducesei, care este estimată între 600 de milioane şi 3,5 miliarde de euro, include palate şi case pe tot teritoriul Spaniei, picturi de Goya şi Rubens şi terenuri imense.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici