Drama unei regine a frumuseţii: lupta cu cancerul în faţa bliţului - VIDEO

Cheală, bolnavă şi epuizată: aceasta nu este o imagine cu care oamenii din Venezuela sunt obişnuiti atunci când vine vorba despre o fostă regină a frumuseţii şi prezentatoare TV.

36 afișări
Imaginea articolului Drama unei regine a frumuseţii: lupta cu cancerul în faţa bliţului - VIDEO

Drama unei regine a frumuseţii: lupta cu cancerul în faţa bliţului - VIDEO (Imagine:www.stirileprotv.ro)

Într-o ţară obsedată de stralucire şi frumuseţe sunt foarte puţine femei care "riscă" să iasă pe stradă nemachiate. Nu este însă cazul Evei Ekvall, o fostă câştigătoare a titlului de Miss Venezuela, care a ţinut să-şi "spună" povestea despre lupta cutremuratoare cu boala într-un mod cu totul inedit. Ea a acceptat să fie subiectul unei carţi în care apar mai multe fotografii în care este surprinsă în ipostazele dureroase prin care a trecut.

Citeşte mai multe despre fosta Miss Venezuela pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici