Drew Barrymore este însărcinată. Cum arată vedeta din "Îngerii lui Charlie" - FOTO

Drew Barrymore, care s-a căsătorit la începutul lunii iunie cu logodnicul ei, Will Kopelman, este însărcinată şi nu se sfieşte să arate asta, chiar dacă nu a confirmat oficial sarcina.

8141 afișări
Imaginea articolului Drew Barrymore este însărcinată. Cum arată vedeta din "Îngerii lui Charlie" - FOTO

Drew Barrymore este însărcinată. Cum arată vedeta din "Îngerii lui Charlie" (Imagine: Hepta)

Actriţa în vârstă de 37 de ani a fost surprinsă de fotografi ieşind dintr-un salon de pedichiură, iar sarcina vedetei este evidentă, scrie dailymail.co.uk.

Drew Barrymore a purtat o pereche de pantaloni negri şi un tricou negru mulat, care i-a lăsat la vedere burtica de gravidă. Alegerea ţinutei a fost complet opusă faţă de cele purtate anterior pe parcursul acestei luni, când actriţa s-a îmbrăcat cu bluze sau rochii largi, care ascundeau presupusa sarcină.

La nunta cu Will Kopelman, cea de-a treia nuntă a actriţei americane, au participat circa 200 de invitaţi, printre care s-au numărat colega ei de platou din seria "Îngerii lui Charlie" Cameron Diaz, actriţa Reese Witherspoon şi actorul de comedie Jimmy Fallon.

Will Kopelman a cerut-o de soţie pe actriţa americană de Crăciun şi, potrivit unei surse, niciunul dintre cei doi parteneri nu era la curent în acel moment cu existenţa bebeluşului care se va naşte anul acesta.

Drew Barrymore a mai fost căsătorită cu actorul de comedie Tom Green, în perioada iulie 2001 - octombrie 2002, şi cu proprietarul unui bar, Jeremy Thomas, în perioada martie 1994 - februarie 1995.

Drew Barrymore, în vârstă de 37 de ani, este actriţă şi producătoare de film, ea apărând pentru prima oară în faţa camerelor de filmat pe când avea doar 11 luni. Barrymore a debutat în cinematografie în 1980, în filmul "Eveniment periculos/ Altered States", câştigându-şi celebritatea cu rolul din "E.T." şi devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor. Ea a ales ulterior să îşi dezvolte cariera actoricească cu roluri de comedie. După o serie de filme mai puţin cunoscute, Drew Barrymore a apărut în câteva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Îngerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" şi "Despre bărbaţi şi nu numai". A câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009).

Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a apărut pe coperta revistei People, în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici