DSK va sesiza justiţia contra utilizării iniţialelor sale de către un bordel din Belgia

Dominique Strauss-Kahn, fostul director general al Fondului Monetar Internaţional (FMI), va sesiza justiţia contra utilizării iniţialelor sale de proxenetul Dominique Alderweireld, supranumit "Dodo la Saumure", care a decis ca noul său bordel din Belgia să se numească "DSK".

74 afișări
Imaginea articolului DSK va sesiza justiţia contra utilizării iniţialelor sale de către un bordel din Belgia

Dominiqu Strauss Kahn (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Această informaţie a fost dată publicităţii într-un comunicat de presă emis de avocaţii lui Dominique Strauss-Kahn.

Inaugurarea stabilimentului "DSK" - al cărui nume ar veni de fapt, potrivit patronului său, de la "Dodo Sex Klub" - este prevăzută pentru miercuri, în oraşul belgian Blaton, aflat în apropiere de frontiera franceză.

Anunţând săptămâna trecută deschiderea acestui bordel, al cincilea pe care îl deţine în Belgia, proxenetul francez a spus că utilizarea acestui nume este "o ironie" şi o bună reclamă.

Bordelul "DSK", care va avea drept angajaţi "şapte fete şi un transsexual", este "o casă de toleranţă care va avea o masă de dans şi mai multe camere", a adăugat Dodo la Saumure.

Proxenetul francez intenţionează să deschidă un al şaselea stabiliment în Belgia, "Carlton Club", al cărui nume face aluzie la un celebru caz de proxenetism din Franţa, denumit "Afacerea Carlton din Lille".

În acel caz, în care urmează să fie judecat, Dodo la Saumure, un francez în vârstă de 64 de ani care s-a stabilit în Belgia, a negat întotdeauna că i-ar fi furnizat prostituate lui Dominique Strauss-Kahn. Procesul se va judeca în acest an în Franţa.

DSK a fost arestat pe 14 mai 2011 şi a fost acuzat de agresiune sexuală, la New York, într-un moment în era considerat principalul favorit al stângii la alegerile prezidenţiale din 2012 din Franţa, câştigate în cele din urmă de socialistul François Hollande. Cercetările penale au fost abandonate pe 23 august 2011, din cauza dubiilor care planau asupra credibilităţii presupusei victime a lui DSK, o cameristă dintr-un hotel newyorkez.

Procedura civilă din Statele Unite s-a încheiat un an şi jumătate mai târziu, pe 10 decembrie 2012, odată cu semnarea unui acord financiar secret.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici