Ducesa Meghan ar fi semnat un contract cu Disney

Ducesa Meghan de Sussex ar fi semnat un contract cu compania Disney, pentru a asigura rolul de narator al unui proiect, iar încasările obţinute vor fi donate unei asociaţii caritabile care se ocupă de protejarea vieţii sălbatice, potrivit The Hollywood Reporter.

1538 afișări
Imaginea articolului Ducesa Meghan ar fi semnat un contract cu Disney

Ducesa Meghan ar fi semnat un contract pentru un proiect Disney

Publicaţia britanică The Times scrie, citând surse, că ducesa Meghan va dona suma obţinută pentru acest proiect organizaţiei Elephants Without Borders.

Se pare că tranzacţia a fost încheiată înainte ca aceasta şi soţul ei, prinţul Harry, să anunţe că vor renunţa la rangul de membri "seniori" ai familiei regale britanice.

Anterior, ducii de Sussex au mai colaborat cu Disney pentru premiera europeană, de la Londra, a filmului "The Lion King", din iulie anul trecut. Evenimentul a avut rolul de a colecta fonduri pentru organizaţia African Parks, susţinută de prinţul Harry.

De asemenea, Disney le-a oferit celor doi o acuarelă Winnie-the-Pooh (Winnie de pluş) pentru a sărbători naşterea fiului lor, Archie.

Disney nu a confirmat, deocamdată, informaţia privind noul proiect în care ar fi implicată ducesa Meghan.

Familia regală a Marii Britanii a anunţat pentru luni o întâlnire pentru a discuta aspectele legate de anunţul ducilor de Sussex, la reşedinţa reginei Elizabeth a II-a din Norfolk, Sandringham. Printre invitaţi se află, potrivit presei britanice, regina Elizabeth a II-a, prinţul moştenitor Charles, prinţul William şi prinţul Harry.

Aceasta este prima întâlnire a familiei regale după anunţul retragerii lui Harry şi Meghan din prim-planul vieţii monarhice.

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai 2019. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici