"Ducesa" va avea premiera de gală la CinemaPro (Video)

Filmul "Ducesa/ The Duchess", în regia lui Saul Dibb, va avea premiera de gală vineri, la CinemaPro, în prezenţa unor vedete precum Andreea Esca, Constantin Cotimanis, Medeea Marinescu şi Ioana Maria Moldovan.

279 afișări
Imaginea articolului "Ducesa" va avea premiera de gală la CinemaPro (Video)

"Ducesa" va avea premiera de gală la CinemaPro

Printre cei prezenţi la premiera care va avea loc la ora 20.00 se mai numără Monica Dascălu, Ana Maria Gheorghe, Amalia Enache, Răzvan Fodor, Mircea Solcanu, Dragoş Stănescu şi Tili Nicolae.

"Ducesa" spune povestea Georgianei Cavendish, ducesă de Devonshire, care este frumoasă, stilată şi adorată de public, dar nu are noroc în dragoste.

În spatele faţadei aristocratice se ascunde o femeie inteligentă şi vulnerabilă, captivă într-o căsnicie nefericită alături de soţul ei (Ralph Fiennes), unul dintre cei mai bogaţi oameni din Anglia.

Frustrată de eticheta pe care trebuie să o respecte, fiind reprezentantă a unei clase sociale înalte, Georgiana decide să se răzvrătească.

Astfel, aceasta decide să se aventureze într-o relaţie amoroasă cu Lady "Bess" Foster (Hayley Atwell).

Pentru că lucrul acesta nu ar fi fost posibil decât cu acordul ducelui, reşedinţa familiei urmează să se transforme în adăpostul unui menage-à-trois.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici