Ducii de Cambridge, în vizită la cadeţi. Prinţul Philip a fost comandant-şef aerian al Corpului timp de 63 de ani

  • Ducii de Cambridge au luat parte la primul eveniment public de la moartea Prinţului.
  • Cei doi au făcut o vizită la Air Training Corps, unde au vorbit cu cadeţii.
  • Prinţul Philip a fost comandant-şef aerian al Corpului timp de 63 de ani.
300 afișări
Imaginea articolului Ducii de Cambridge, în vizită la cadeţi. Prinţul Philip a fost comandant-şef aerian al Corpului timp de 63 de ani

Sursa foto:Twitter

Ducele şi Ducesa de Cambridge au vizitat Air Training Corps din estul Londrei, în omagiul prinţului Philip, care a fost comandant-şef aerian al Corpului timp de 63 de ani. Acesta fiind primul eveniment public după moartea prinţului.
 
Ducesa de Cambridge şi-a arătat abilităţile aeriene într-un simulator de zbor, iar Ducele a pilotat elicopterele serviciului de căutare şi salvare.
 
Cei doi s-au întâlnit şi cu cadeţii pentru a afla cum îşi dezvoltă abilităţile de viaţă în timpul petrecut cu ATC. La sfârşitul vizitei, escadrila a participat la un Three Cheers Salute în onoarea ducelui de Edinburgh.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici