După 12 zile de meditaţie în deşert, Jared Leto abia acum află despre pandemia COVID-19

Jared Leto, solistul Thirty Second To Mars, spune că abia acum a aflat despre pandemia de COVID-19. Artistul şi-a petrecut ultimele 12 zile în deşert, pentru a medita, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica trupei în playlistul zilei.

4702 afișări
Imaginea articolului După 12 zile de meditaţie în deşert, Jared Leto abia acum află despre pandemia COVID-19

Sursa foto: Profimedia

Cântăreţul şi actorul Jared Leto a trimis un mesaj fanilor de pe Twitter luni, după ce s-a întors din deşert, unde a stat 12 zile pentru a medita. Artistul în vârstă de 48 de ani a mărturisit să nu a comunicat cu nimeni în toată această perioadă şi că abia a aflat despre evoluţia COVID-19 în lume.

"Wow. În urmă cu 12 zile am început un program de meditaţie în deşert. Am fost total izolaţi. Fără telefoane, fără comunicare etc. Nu am avut habar de ce se întâmpla în afară", a scris Jared. "Am ieşit ieri într-o lume diferită. Una care s-a schimbat pentru totdeauna. Copleşitoare - cel puţin. Primesc mesaje de la prieteni şi familie de peste tot în lume şi încercăm să ne punem la curent", a mai scris acesta. "Sper că voi şi ai voştri sunteţi ok. Vă transmit energie pozitivă. Rămâneţi acasă. În siguranţă", şi-a încheiat acesta mesajul.

În timp ce se afla în deşert, Jared Leto a distribuit nişte imagini care surprindeau momentul în care era să moară pe munte.

Piesele Thirty Second To Mars se aud la Smart Radio. Playlistul poate fi accesat AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici