Dustin Hoffman debutează ca regizor cu un lungmetraj de acţiune

Actorul Dustin Hoffman va debuta ca regizor cu un film de acţiune despre corupţia şi trădarea existente în justiţia americană, "Personal Injuries", o adaptare a cărţii cu acelaşi titlu scrisă de Scott Turow, informează allocine.com.

1 afișare
Imaginea articolului Dustin Hoffman debutează ca regizor cu un lungmetraj de acţiune

Dustin Hoffman debutează ca regizor cu un lungmetraj de acţiune

Dustin Hoffman a avut o încercare eşuată de a trece în spatele camerei de filmat în urmă cu 30 de ani, cu filmul "Straight Time" (1978), care în cele din urmă a fost regizat de Ulu Grosbard.

Cu "Personal Injuries", Hoffman vrea să atace pe toate fronturile, actorul urmând să fie deopotrivă regizor, co-scenarist, producător. În plus, Dustin va deţine rolul principal în acest film în care va mai apărea actriţa Cameron Diaz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici