DVD cu concertul susţinut de Muse pe Wembley, disponibil şi în România

Pachetul "HAARP", ce cuprinde DVD-ul concertului pe care trupa britanică Muse l-a susţinut în vara anului trecut pe stadionul Wembley din Londra, în faţa a peste 60.000 de oameni, a fost lansat şi în România, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai A&A Records, licenţiaţi Warner Music.

23 afișări
Imaginea articolului DVD cu concertul susţinut de Muse pe Wembley, disponibil şi în România

DVD cu concertul susţinut de Muse pe Wembley, disponibil şi în România (Imagine: Mediafax Foto)

Cele două concerte pe care Muse le-a susţinut pe 16 şi 17 iunie 2007, pe Wembley, au fost catalogate drept unele dintre momentele live definitorii de pe scena muzicală a anului trecut. De asemenea, cei de la Muse şi-au demonstrat meritul pentru numele de "cea mai bună trupă live" şi într-un concert la Bucureşti, care a avut loc pe 6 octombrie, pe stadionul naţional de rugby "Arcul de Triumf."

Conţinutul DVD-ului "HAARP" este luat din spectacolul care a avut loc duminică, 17 iunie, iar CD-ul cu piese live corespunde primului spectacol de pe stadion - sâmbătă, 16 iunie.

Atât DVD-ul, cât şi CD-ul cuprind hituri din albumul "Black Holes and Revelations" (albumul hit din 2006) - inclusiv "Knights of Cydonia", "Starlight" şi "Supermassive Black Hole". Nu lipsesc de pe album nici piesele "clasice" Muse - "Plug In Baby", "Time Is Running Out", "Muscle Museum", "Sunburn", "New Born" etc.

Ediţia specială cuprinde şi câteva momente din culisele spectacolului, precum şi o galerie foto. Preţul pachetului este de 59,9 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici