DVD cu imagini inedite din concertele susţinute de Bob Dylan

Un DVD care cuprinde imagini din concertele susţinute de Bob Dylan la festivalurile de folk de la Newport din perioada 1963 - 1965, care până în prezent nu au mai fost difuzate, va fi lansat de Sony în toamna acestui an, informează variety.com.

1 afișare
Imaginea articolului DVD cu imagini inedite din concertele susţinute de Bob Dylan

DVD cu imagini inedite din concertele susţinute de Bob Dylan

Filmul, care va apărea pe DVD sub titlul "The Other Side of the Mirror - Dylan at Newport", va fi difuzat iniţial pe postul de televiziune BBC4, pe 14 octombrie, ca parte a unui eveniment dedicat lui Dylan şi Festivalului de folk de la Newport.

DVD-ul face parte dintr-o nouă campanie amplă de promovare a lui Dylan la nivel internaţional.

"The Other Side of the Mirror" a fost regizat de Murray Lerner, al cărui film "Festival!" (1967) a fost o sinteză a patru festivaluri de la Newport.

La ediţia din 1965 a festivalului, Dylan a cântat pentru prima dată acompaniat de instrumente electrice, cu Paul Butterfield Blues Band.

Jumătate din materialul de pe "The Other Side of the Mirror - Dylan at Newport" nu a mai fost niciodată difuzat până acum. Martin Scorsese a inclus în documentarul său "No Direction Home" (2005) imagini de la festivalurile de la Newport, inclusiv momentul în care Dylan a interpretat "Mr. Tambourine Man" la un atelier de compoziţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici