"E uimitor". Cine este bărbatul despre care Victoria Beckham face această afirmaţie, în numărul de februarie al revistei Glamour

Nu există lună mai potrivită decât februarie pentru un pictorial cu Victoria Beckham, vedeta care se declară superîndrăgostită de soţul ei chiar şi după 14 ani de căsnicie. „David e uimitor. Dar e şi el un bărbat ca toţi ceilalţi. Însă este cel mai de ajutor tătic pe care l-am văzut. Sunt foarte norocoasă că-l am alături”, a declarat Victoria într-un interviu exclusiv pentru revista Glamour.

515 afișări
Imaginea articolului "E uimitor". Cine este bărbatul despre care Victoria Beckham face această afirmaţie, în numărul de februarie al revistei Glamour

"E uimitor". Cine este bărbatul despre care Victoria Beckham face această afirmaţie, în numărul de februarie al revistei Glamour

Invitată în calitate de editor al ediţiei Glamour SUA, fosta cântăreaţă pop a vorbit deschis despre proiectele sale, despre mariajul ei, despre felul în care îşi reinventează constant viaţa şi... de ce, poate, s-ar gândi să aibă un alt copil.

Debate Glamour: A venit momentul să lămurim acest lucru o dată pentru totdeauna: femeile se îmbracă pentru a fi admirate de bărbaţi sau de către celelalte femei?

La cum se tot aşterne zăpada pe străzi, este momentul să investeşti în nişte tricotaje pentru ultima lună de iarnă sau nişte haine din blană ecologică – chiar nu vrem să atragem mânia celor de la PETA.

Dacă bugetul tău încă nu şi-a revenit după cheltuielile de Sărbători, poţi să faci nişte economii dacă în această lună te vopseşti acasă. Beauty Editorul Glamour îţi spune care sunt detaliile practice de care trebuie să ţii cont.

Lucian Broscăţean, un designer sub lupă. De la debutul în 2008 la Romanian Fashion Week, el a surprins cu alte câteva colecţii, ultimele prezentate la Mercedes-Benz Berlin Fashion Week.

Intră zilnic pe http://www.glamourmagazine.ro şi află ultimele tendinţe de fashion şi beauty, ştiri despre vedetele hollywoodiene şi recomandări de filme, evenimente, muzică şi cărţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici