Eagles lansează primul album de studio din ultimii 28 de ani

Trupa americană de rock Eagles va lansa primul album de studio din ultimii 28 de ani, "Long Road Out of Eden", în octombrie, potrivit companiei de înregistrări Universal Music, transmite Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Eagles lansează primul album de studio din ultimii 28 de ani

Eagles lansează primul album de studio din ultimii 28 de ani

Membrii trupei, printre ale cărei hituri se numără "Hotel California" şi "Life in the Fast Lane", s-au despărţit în 1980, s-au reunit 14 ani mai târziu şi de atunci au susţinut câteva turnee.

Albumul va fi lansat pe 29 octombrie în ţările din afara în Americii de Nord şi pe 30 octombrie în SUA.

Albumul va putea fi achiziţionat şi de pe site-ul oficial al trupei, www.eaglesband.com.

Primul single de pe album, "How Long", a fost deja difuzat la radio şi pe posturile de televiziune.

Trupa Eagles, formată din Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh şi Timothy B. Schmit, a lansat ultimul album de studio cu cântece complet noi în 1979 ("The Long Road").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici