Edi Stancu s-a căsătorit cu iubita lui, Silvia. Tinerii căsătoriţi au dansat în costume populare la nunta lor - GALERIE FOTO

Edi Stancu, coordonatorul baletului emisiunii "Dansez pentru tine" de la Pro TV, s-a căsătorit, duminică, cu iubita sa, Silvia, la o biserică din Capitală, iar la petrecere, proaspeţii miri au dansat în costume populare, alături de invitaţi, informează televiziunea.

7889 afișări
Imaginea articolului Edi Stancu s-a căsătorit cu iubita lui, Silvia. Tinerii căsătoriţi au dansat în costume populare la nunta lor - GALERIE FOTO

Edi Stancu s-a căsătorit religios cu iubita lui, Silvia - GALERIE FOTO

La ceremonia religioasă, cei doi au fost însoţiţi de naşi, nea Mărin şi soţia sa, dar şi de colegii din balet, Bogdan Boanta fiind "şeful" cavalerilor de onoare, iar coregrafa Cocuţa, "liderul" domnişoarelor de onoare.

GALERIE FOTO

După emoţiile ceremoniei religioase, nuntaşii au petrecut până în zori la un restaurant din incinta hotelului Howard Johnson. Deşi însărcinată în şapte luni, Silvia a fost plină de energie şi mereu cu zâmbetul pe buze. Mai mult, Silvia şi Edi şi-au întâmpinat oaspeţii la petrecere într-un stil inedit: au purtat costume populare luate de la naşul nea Mărin, au îmbiat invitaţii cu pâine şi sare şi au pus în scenă o coregrafie vioaie pe ringul de dans, acompaniaţi de Max (Daniel Dragomir) de la "Vocea României".

"Petrecerea ne-a caracterizat. A fost exact aşa cum suntem noi! Ne-am simţit ca la o petrecere normală, la care i-am avut alături pe toţi cei dragi şi a ieşit super dezmăţ. Ideea cu costumele populare a venit de la Nea Mărin, noi ne-am gândit să îmbinăm folclorul cu dansul modern şi aşa a ieşit. Costumele le-am găsit cu ajutorul naşului, desigur", povesteşte Edi Stancu.

La petrecere, Silvia şi Edi i-au avut alături pe colegii lor din Buftea, rudele, prietenii apropiaţi, dar şi foarte multe vedete, de la Smiley şi Laura Cosoi, Andra, Pepe, Liviu Vârciu, Roxana Ionescu, Ştefan Stan, Ovidiu Danci, Elwira şi Mihai Petre, Cătălin Moroşanu, care au ţinut să le ureze mirilor casă de piatră.

Silvia a purtat la nuntă o rochie creată special pentru acest eveniment de Eniko Szanto, stilista de la "Dansez pentru tine", "Vocea României", "Românii au talent" şi "MasterChef".

Silvia şi Edi au mărturisit că deocamdata nu vor pleca în luna de miere, pe care doresc să o programeze după naşterea băieţelului lor: "Silvia este însărcinată în şapte luni, aşa că nu avem planuri mari, dar o să mergem câteva zile la munte. Adevărata lună de miere va fi în trei, anul viitor, în luna ianuarie. Destinaţia va fi cu siguranţă una cu soare", a încheiat Edi Stancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici