Edith González va filma luni pentru "Inimă de ţigan"

Edith González va filma luni, 19 noiembrie, pe platourile din Buftea, pentru telenovela "Inimă de ţigan", produsă de MediaPro Pictures pentru Acasă TV, unde va interpreta rolul Dianei de Aragón.

3 afișări
Imaginea articolului Edith González va filma luni pentru "Inimă de ţigan"

Edith González va filma luni pentru "Inimă de ţigan"

Actriţa va ajunge pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni duminică, şi se pregăteşte pentru o zi foarte încărcată.

Diana de Aragón vine cu un scop foarte precis în şatra din "Inimă de ţigan", unde va fi adusă de Cezara, personajul interpretat de Ana Maria Gheorghe. Vedeta Acasă TV este foarte emoţionată şi nerăbdătoare să o revadă pe Edith şi să lucreze cu ea. Cele două s-au cunoscut în luna aprilie, atunci când actriţa mexicană a venit pentru prima oară în România.

"Am fost profund impresionată de modestia pe care a afişat-o. S-a purtat de parcă ne-am fi cunoscut de o viaţă. Este un om minunat, ar fi frumos ca toată lumea să îi urmeze exemplul. De aceea, o aştept cu nerăbdare, sunt sigură că am multe de învăţat de la ea", a declarat Ana Maria Gheorghe.

Diana de Aragón (Edith González) va avea câteva secvenţe interesante şi cu alte personaje din şatră, precum Aurică (Gheorghe Dinică), Spania (Florina Cercel), Cristofor (Marin Moraru), Codruţ (Denis Ştefan), Roza (Nicoleta Luciu), Zambila (Ioana Ginghină) sau Argentina (Raluca Tătaru).

Episoadele din "Inimă de ţigan" în care va apărea Diana de Aragón (Edith González) vor fi difuzate anul acesta la Acasă TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici