Ediţia aniversară a revistei The ONE este disponibilă de astăzi pe iPad

Revista The ONE este disponibilă de astăzi şi în varianta pentru iPad. Cu câteva zile înainte de apariţia pe piaţă, The ONE le oferă cititorilor posibilitatea de a răsfoi electronic ediţia de mai a The ONE.

76 afișări
Imaginea articolului Ediţia aniversară a revistei The ONE este disponibilă de astăzi pe iPad

Ediţia aniversară a revistei The ONE este disponibilă de astăzi pe iPad

Oriunde s-ar afla, cititorii au posibilitatea de a accesa pentru 2,69 euro lunar revista lor preferată. Revista poate fi descărcată aici: https://itunes.apple.com/us/app/the-one-magazine/id571618222?ls=1&mt=8

În plus, cititorii vor descoperi un editorial video exclusiv semnat de Andreea Esca, directorul editorial al revistei.

Cititorii pot naviga cu mare usurinţă printre paginile digitale ca şi cum ar răsfoi revista şi se pot bucura de pictorialele de fashion sau beauty la cea mai bună calitate.

Lansarea revistei în varianta pentru iPad este doar una dintre surprizele pe care The ONE le-a pregatit cititorilor în cadrul campaniei aniversare de 10 ani – The ONE Party for 10.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici