Ediţie specială "Dansez pentru tine", pe 1 decembrie, la Pro TV

Pro TV difuzează pe 1 decembrie, când sărbătoreşte 13 ani de la prima emisie, 13 momente memorabile din emisiunea "Dansez pentru tine", alese în urma voturilor exprimate de telespectatori, timp de o săptămână, pe site-ul protv.ro.

431 afișări
Imaginea articolului Ediţie specială "Dansez pentru tine", pe 1 decembrie, la Pro TV

Ediţie specială "Dansez pentru tine", pe 1 decembrie, la Pro TV

Pe 1 decembrie, când toată ziua românii vor spune la unison "Hai noroc că sunt român: România, te iubesc!", de la ora 16.00, platoul emisiunii va găzdui top 13 "Dansez pentru tine", momentele care nu au putut fi uitate nici acum, la al şaselea sezon. Momentul care a obţinut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor va obţine şi un premiu.

Totodată, oameni care au făcut parte din povestea "Dansez pentru tine", părinţi sau copii, vor povesti telespectatorilor despre noua lor viaţă.

Salsa Iuliei Vântur cu Cosmin Stan, colegul ei de pupitru la "Ştirile Pro TV" din dimineţile de weekend, dansul grăsuţilor din trupa "XXL", musicalul "Money Money" făcut de Anda Adam şi Victor Slav, dansul salsa al Andreei Bălan cu Petrişor Ruge, valsul Elenei Gheorghe cu Cornel Ogrean sau pasajul din "Flinstones" reprodus de Ionuţ şi Maria Iftimoaie sunt doar câteva dintre momentele speciale propuse telespectatorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici