Ediţie specială Happy Hour la Pro TV: Măruţă şi vedetele au cumpărat alimente pentru sinistraţi

Gazda emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, Cătălin Măruţă, a invitat, pentru ediţia de luni, un grup de cântăreţi de muzică populară şi de petrecere, precum şi prezentatori tv sau cântăreţi să cumpere de la un centru comercial alimente, urmând ca acestea să fie trimise în zone afectate de ninsori.

566 afișări
Imaginea articolului Ediţie specială Happy Hour la Pro TV: Măruţă şi vedetele au cumpărat alimente pentru sinistraţi

Ediţie specială Happy Hour la Pro TV: Măruţă şi vedetele au cumpărat alimente pentru sinistraţi

"Astăzi lăsăm show-ul deoparte şi am decis să facem o emisiune altfel", a anunţat Cătălin Măruţă, gazda "Happy Hour" de la Pro TV. El a propus pentru 13 februarie o ediţie specială a emisiunii, în care umanitatea şi generozitatea au fost subiectele principale: "Artişti pentru o ţară blocată".

Măruţă a făcut un apel la vedete, pe care le-a invitat alături de el la Metro Băneasa ca să cumpere alimente, ce vor fi donate ulterior sinistraţilor.

Au răspuns chemării lui Măruţă atât cântăreţi de muzică populară şi de ptrecere, cât şi prezentatori tv sau cântăreţi. Astfel, Maria Cârneci, Anca Ţurcaşiu, Matilda Pascal Cojocăriţa, Carmen Şerban, Radu Ile, Laura Lavric, Cornelia şi Lupu Rednic, Ramona Gabor, Raluca Bădulescu, Gelu Voicu şi Iulia Vântur au venit la centrul comercial pentru a cumpăra din banii lor alimente pentru cei mai puţin norocoşi, aflaţi sub nămeţi. "Suntem oameni şi vrem să ajutăm alţi oameni", a spus Anca Ţurcaşiu, în vreme ce Iulia Vântur speră ca gestul de astăzi al artiştilor sp fie multiplicat la scară naţională. "Important e să fie cât mai mulţi omanei care să ne urmeze exemplul", a spus aceasta.

În momentul în care drumurile vor fi din nou accesibile, toate alimentele cumpărate de vedete vor ajunge într-un convoi umanitar la sinistraţii din ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici